Ronaldo megmutatta, hogy talpig sportember

fbl Horizontal
Juventus' Italian goalkeeper Gianluigi Buffon (R) reacts next to Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between Real Madrid CF and Juventus FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 11, 2018. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
A Real Madrid drámai körülmények között jutott be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe szerda este. A mérkőzés két hőse, azaz a győztes gólt szerző Cristiano Ronaldo, és a talán élete utolsó BL-meccsén piros lapot kapó Gianluigi Buffon az interjúzónában találkozott a meccs után.

A hihetetlen izgalmakat, és egy - a Juve-drukkerek szerinte mindenképpen - kérdéses jogosságú tizenegyes révén Real-továbbjutással záruló mérkőzést, természetesen Cristiano Ronaldo döntötte el, aki megszerezte a 15. gólját a sorozat idei kiírásában. Ebben éppen Gianluigi Buffon akadályozhatta volna meg, de a 117. BL-meccsén pályára lépő olasz legenda olyan hevesen reklamált a szerencsétlen Michael Olivernél, hogy az angol játékvezető ijedtében kiállította. A tizenegyest Ronaldo bevarrta Wojciech Szczęsnynek, a Real pedig továbbjutott. A portugál a mezét letépve ünnepelt, amivel máris elvesztette a Juve-drukkereknek a torinói ollózása után kivívott szimpátiáját.

Amit viszont a lefújás után, az interjúkra fenntartott médiazónában vissza is szerzett, amikor találkozott az éppen nyilatkozó olasz kapussal.

(Az NSO találata)