Egy évet még marad Münchenben a Bayern francia sztárja

Bayern Munich vs FC Sevilla Sports soccer CHAMPIONS LEAGUE
11 April 2018, Germany, Munich, Soccer, Champions League, Bayern Munich vs. FC Sevilla, K.O. Round, Quarterfinal, return match at the Allianz Arena: Bayern Munich's Franck Ribery before the match. Photo: Sven Hoppe/dpa
Vágólapra másolva!
Sajtóértesülés szerint a Bayern München labdarúgócsapata egy évvel meghosszabbítja Franck Ribéry szerződését.

A Kicker című szaklap csütörtökön írt arról, hogy a 35 éves francia szélső 2019-ig szóló megállapodást ír alá, és 12. szezonját kezdi majd meg a bajor klubnál.

Franck Ribérynek (j) és Arjen Robbennek (k) is kész új ajánlatot tenni a Bayern München Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sven Hoppe

A múlt hétvégén a 28. német bajnoki címét begyűjtő együttes ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge már néhány nappal ezelőtt beszélt Ribérynek, illetve a klub másik veterán klasszisának, a holland Arjen Robbennek a helyzetéről, kiemelve, hogy mindketten jól teljesítenek, és semmi sem szól az ellen, hogy hosszabbítsanak velük. Robbennel ugyanakkor még nem értek véget a tárgyalások.

A Bayern szerdán a Sevilla elleni hazai 0-0-val továbbjutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A mérkőzésen Ribéry és Robben is kezdőként jutott szóhoz.