Társoldalunk:

Könnyed Atlético siker, Fernando Torres százados lett

2018.04.15. 18:41

A papírformának megfelelően könnyedén, 3-0-ra nyert az Atlético Madrid a La Liga 32. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a kiesés ellen menekülő Levante ellen. Diego Simeone csapatában Antoine Griezmann bombagólt lőtt, Fernando Torres pedig 100. találatát szerezte a klub színeiben.

Bár a tabellán 15 hely választotta el az együtteseket a mérkőzést megelőzően, az első félidőben egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a Wanda Metropolitanóban a valenciai kiscsapat. A vezetést ennek ellenére Correa révén a 33. percben megszerezték a hazaiak, amelyet a szünetig meg is tartottak.

A második játékrész elején aztán gyorsan eldöntötte a lényegi kérdéseket Simeone alakulata, Griezmann a 48. minutumban egy bombagóllal megduplázta csapata előnyét. A francia játékos 14. találatát szerezte a bajnokságban a 2018-as esztendőben, ezzel beérte Messit és csak a 19 gólos Cristiano Ronaldo eredményesebb nála idén.

Az 58. percben Fernando Torres váltotta Griezmannt és ha már pályára lépett, meg is szerezte 100. gólját az Atlético színeiben, ötödik játékosként a klub történelmében.

Győzelmével az Atleti megerősítette második helyét a tabellán, a Levante ellenen továbbra sem nyugodhat meg és