Ilyen szabálytalanság után a bírónak is piros lap járna - videó

Horizontal
Brazil's Sport Recife midfielder Regis (R) controls the ball past Argentina's Huracan midfielders Federico Vismara (L) and Daniel Montenegro during their Copa Sudamericana 2015 round before the quarterfinals second leg football match at Tomas Adolfo Duco stadium in Buenos Aires, Argentina, on September 30, 2015. AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI / AFP PHOTO / ALEJANDRO PAGNI
Vágólapra másolva!
A dél-amerikai foci soha nem arról volt híres, hogy a védők óvatoskodnának, ha a labda megszerzéséről van szó. De a vasárnapi Chacarita Juniors–Colón meccsen még edzettebb szurkolók felvonták a szemöldöküket.

Ha csak a statisztikákat nézzük, akkor szokatlanul békés mederben folyt a Chacarita Juniors és a Colón mérkőzése. A 28 csapatos bajnokságban a 25. helyen álló Chacarita korán bajba került, a Colón fél óra után már 2-0-ra vezetett, amit nem minden hazai játékos viselt jól. Federico Vismara például úgy gondolta, az lesz a legjobb, ha becsúszásnak álcázott gyilkossági kísérlettel próbálja meg megakasztani az első gólt szerző paraguayi Marcelo Estigarribia lendületét.

Az OTP Bank Ligában egy ilyen eset után a többség letöltendőt kérne az elkövetőre, ehhez képest, a meccset vezető Echenique játékvezető egy szimpla sárga láppal "torolta meg" a történteket, ami után a tettes végigjátszotta a mérkőzést.