Szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt a Fenerbahce-Besiktas rangadó

Isztambul, 2018. április 19. Senol Günes, a Besiktas vezetőedzője (j) a fejét fogja, miután a Fenerbahce szurkolói rátámadtak a labdarúgó Török Kupa elődöntőjének visszavágó mérkőzésén Isztambulban 2018. április 19-én. (MTI/EPA/Sedat Suna)
Vágólapra másolva!
Súlyos szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt a Fenerbahce-Besiktas rangadó, a labdarúgó Török Kupa elődöntőjének csütörtök esti visszavágója.

Az ESPN videós beszámolója szerint mindkét csapat drukkerei tettek róla, hogy idő előtt véget érjen a mérkőzés, hiszen például különböző tárgyak bedobálásával rendszeresen megakadályozták, hogy az ellenfél játékosa elvégezze a szögletet.

A játékvezető az 59. percben, 0-0-s állásnál szakította félbe a meccset, amikor a Besiktas kispadjánál dulakodás kezdődött, ezt kihasználva

egy Fenerbahce-szurkoló fejbe dobta Senol Günes vezetőedzőt. A törökök korábbi szövetségi kapitánya komolyan megsérült, azonnal a földre került és dőlt a vér a fejéből. A sebet a stadion orvosi szobájában öt kapoccsal kapcsolták össze.

A pályán sem volt békés a hangulat, a Real Madrid korábbi hátvédjét, a 2016-os Európa-bajnoki döntő legjobbjának választott portugál Pepét például a 30. percben kiállították.

Csapata, a Besiktas a párharc első mérkőzésén, házigazdaként 2-2-es döntetlent ért el, de mivel a visszavágót valószínűleg 3-0-s gólkülönbséggel írják jóvá számára, minden bizonnyal ott lehet az Akhisar Belediye elleni döntőben.