Vágólapra másolva!
Meghódította Indiát a négyszeres világbajnok freestyle-focista, Szász Kitti. Egy gumiabroncsgyártó felkérésére az indiai labdarúgó-Szuperligában szórakoztatta a szurkolókat másik két lány társaságában – három hónapon át.

Szász Kittiék harminc találkozó félidejében varázsoltak, 5-8 perces műsorukat táncosok egészítették ki, s mindezek mellett még forgatásokra is jártak.

„Hirtelen jött a felkérés, és jókor, mert

– mesélte a Blikknek a sportág első női világbajnoka. – Az adott területtől is függött a sikerünk, Újdelhiben például nem szeretik úgy a focit, ott nem fogadott bennünket nagy ováció, de Csennaiban és Kocsínban nagyon szerették a produkciónkat."

Meghódította Indiát a négyszeres világbajnok freestyle-focista, Szász Kitti Forrás: Szász Kitti/Facebook

Habár hónapokat töltött Indiában, „turistáskodásra" nem sok ideje jutott.

„Szerencsére a fővárosban legalább alaposan szét tudtunk nézni a forgatások alatt, és Csennai tengerpartjára is eljutottam. Ezenkívül leginkább repülőterek, hotelok és stadionok között ingáztunk – mondta Szász Kitti. – Ha lementünk az utcára kicsit játszani,

"Voltunk fényűző kerti partin, de többnyire azt láttuk, milyen sokan kéregetnek és élnek az utcán. Ilyenkor átértékeli az ember, hogy otthon miket él meg problémaként."