A ManCity játékosai ünneplés közben leverték a bajnoki trófeát - videó

Manchester City
The Premier League trophy falls onto the pitch as Manchester City players celebrate after the English Premier League football match between Manchester City and Huddersfield Town at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on May 6, 2018. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság idei szezonját domináló Manchester City már korábban bebiztosította aranyérmét, a Huddersfield elleni vasárnapi mérkőzés után pedig a győztesnek járó trófeát is átvehették. Nem volt azonban zökkenőmentes az ünneplés, az ugrálás közepette ugyanis leverték a kupát az állványról.

A felvételek alapján szerencsére úgy tűnik, nem lett baja a legendás Premier League-serlegnek, érdemes azonban végignézni a játékosok reakcióját, de Bruyne, Walker és Stones meglepett és aggódó arca különösen szórakoztató.

Nem ez az első eset, hogy a magukról megfeledkezett, ünneplő futballisták nem vigyáznak a nehezen elnyert trófeára. A legemlékezetesebb hasonló esetet Sergio Ramos produkálta még 2011-ben: miután a Real megnyerte a Király-kupát, a spanyol hátvéd nemes egyszerűséggel a csapatot szállító busz alá ejtette azt, amin még a busz át is hajtott.