Káromkodott, tombolt a Fradi-stadionban a Vasas góllövője

NAGY Gergely
Budapest, 2018. május 12. Az angyalföldi Egerszegi Tamás (j2) és Nagy Gergely (j) az OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencváros-Vasas FC mérkőzésen Groupama Arénában 2018. május 12-én. Ferencváros-Vasas FC 1-1. MTI Fotó: Czagány Balázs
Vágólapra másolva!
Drámai befejezést hozott a labdarúgó NB I 30. fordulójának esti mérkőzése, a Ferencváros-Vasas találkozó, amely 1-1-es döntetlenre végződött. A Vasas egyenlítő góljának szerzője, Egerszegi Tamás káromkodva tombolt a Groupama Arénában.

Egerszegi Tamás a 94. percben egyenlítette ki a Ferencváros egygólos előnyét. A Vasasnak létfontosságú volt a pontszerzés, mert ezzel hosszú idő után elmozdult a kieső helyről. Egerszegi a gólja után magából kivetkőzve, káromkodva rohangált a pályán, majd a lefújást követően a csapattársak fogták le, nehogy nekimenjen valamelyi ferencvárosi játékosnak.

Az angyalföldi Egerszegi Tamás itt még csak örül a góljának, a többi utána következett Forrás: MTI/Czagány Balázs

Egy ilyen kiélezett helyzetben senki sem várja el, hogy a 94. percben idegenben egyenlítő játékos angyalarcú kisdiákként sétálgasson a Groupama Arénában. Azt azonban igenis el lehet várni, hogy sportszerűen viselkedjen, főleg egy olyan meccsen, amelyet az M4 Sport közvetítése nyomán százezrek néznek. Aki tud szájról olvasni, az itt megnézheti, az szöveghű leírástól eltekintenénk.