Társoldalunk:

Ronaldo lecserélése után a Real elszórakozta kétgólos előnyét

2018.05.19. 22:34

A Real Madrid idegenben 2-2-es döntetlent játszott a Villarreallal a spanyol bajnokság utolsó fordulójában. Az El Clásicón megsérült és lecserélt Ronaldo góllal tért vissza.

A meccsnek már tényleg semmi jelentősége nem volt: akárhogy is alakul, a Villarreal az ötödik, a Real a második helyen végez a tabellán. Ennek ellenére Zidane nem tartalékolt, és az alapcsapatból mindenkit pályára küldött, egy valakit leszámítva. A kapust, Navast.Helyette ugyanis Zidane fia, Luca Zidane játszott.Ott volt az El Clásicón kisebb sérülést szenvedett Ronaldo is (vélhetően, hogy formába jöjjön a BL-döntőre), a vezető gólt azonban nem ő, hanem Bale szerezte a 11. percben.

Ronaldo góllal tért visszaForrás: AFP/Jose Jordan

Ronaldo mintha megirigyelte volna, hogy Bale-nek egyel több gólja van, mint neki, mert azonnal munkához látott: lőtt, lőtt és lőtt.Össze is jött neki a gól, amit azonban nem lőtt, hanem fejelt: a 32. percben, Marcelo beadásából.

A második félidő elején Sansone lövésénél Luca Zidane megmutatta, hogy jutott neki is apa tehetségéből.

A Real már nem erőltette mindenáron az újabb gólt, a 62. percben Ronaldo és Modric is lement a pályáról, ez pedig megbosszulta magát. A Villarrealba csereként beállt Roger Martínez a 71. percben szépített (nem volt csúnya).

A második félidőben kiegyenlített a VillarrealForrás: NurPhoto/Maria Jose Segovia/NurPhoto/Maria Jose Segovia

A Villarreal nyomott, a Realt pedig látványosan nem érdekelte a meccs,így senkit nem ért váratlanul, hogy a szintén csere Castillejo kiegyenlített a 86. percben.A döntetlen ellenére Zidane-nak valószínűleg nem lesz jelenése holnap reggel Pérez-elnök irodájában. A bajnokság (és a második hely) már rég elúszott, ami számít, az a jövő hétvégi BL-döntő a Liverpool ellen.

Összefoglaló ITT.

Eredmények
Celta Vigo-Levante 4-2
Leganés-Betis 3-2
Las Palmas-Girona 1-2
Málaga-Getafe 0-1
Sevilla-Alavés 1-0
Villarreal-Real 2-2