A szurkolók a Twitter-függő klubelnök lemondását követelik

FC Barcelona v Olympique de Lyon - Womens UEFA Champions League  NurPhoto General News Barcelona Spain SPORT MATCH Soccer Women Match
Jean Michel Aulas, Olympique de Lyon president, during the match between FC Barcelona and Olympique de Lyon, for the secong leg of the 1/4 final of the Womens UEFA Champions League, played in Barcelona, on 28th March 2018 in Barcelona, Spain. Photo: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A francia bajnokság utolsó fordulójában az Olympique Lyon hazai pályán 0-1-ről fordítva 3-2-re legyőzte a Nice-t, így bejutott a Bajnokok Ligájába, a szurkolók mégis elégedetlenek.

Egész pontosan Jean-Michel Aulas elnökből van nagyon elegük, aki 1987 óta irányítja a klubot. Voltak ugyan jó periódusai a csapatnak (például a zsinórban nyert hét bajnoki cím), de a Lyon évek óta stagnál, se hazai, se nemzetközi szinten nem tud komoly eredményt felmutatni.

A szurkolóknak már az sem jelent vigaszt, ha a csapat kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába. Erre a legutóbbi, Nice elleni bajnoki volt a tökéletes példa, amelyen több bannert is kifeszítettek, de mind közül a legbeszédesebb ez volt:

Az utalás arra vonatkozott, hogy a 69 éves Aulas előszeretettel lóg a közösségi oldalon, ahol nem csak posztol, de reagál is másokra - gyakran flegmán, cinikusan.