Vágólapra másolva!
Másról sem szólt az elmúlt hétvége, csak arról, hogy Andrés Iniesta másfél évtized után elbúcsúzik az FC Barcelonától. Aki látta a Real Sociedad elleni meccset, az tudja, mi történt a világbajnok középpályás utolsó mérkőzésén. Azt viszont nem, hogy előtte és utána mi zajlott a tévékamerákon túl. 

674 mérkőzés, 32 megnyert trófea, nagyon röviden ez Andrés Iniesta szinte egészen hihetetlen barcelonai statisztikája. A játék történetének valaha volt - persze, még mindig az - egyik legprímább középpályása soha nem arról volt híres, hogy beengedné a lakásába a tévékamerákat, most azonban egészen sokat megmutatott magából az FC Barcelona stábjának. Nekik hála pedig mi is megnézhetjük, hogy telt a vb-győztes, sőt vb-döntőt eldöntő gólt szerző futballista utolsó egy hete a katalán klubnál.

És még egy-két olyan helyre is "bejuthatunk" a Camp Nouban a felvételek segítségével, ahová a fizetett stadiontúrák alkalmával sincs módunk. Végül pedig láthatjuk, amint a legkitartóbb szurkolóknak még mezeket oszt a már sötét stadionban, majd végül azt is, ahogy egyedül ül gyepen, elbúcsúzva második otthonától.