Megvan az Arsenalnál Arséne Wenger utódja

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Spanish headcoach Unai Emery is pictured before the French cup semi-final match between Caen (SMC) and Paris Saint-Germain (PSG) on April 18, 2018 at the Michel-d'Ornano stadium in Caen, northwestern France. / AFP PHOTO / CHARLY TRIBALLEAU
Vágólapra másolva!
Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint napokon belül bejelenthetik az Arsenal új vezetőedzőjét. Bár korábban többek között Carlo Ancelotti, Luis Enrique, Joachim Löw és Massimiliano Allegri neve is felmerült Arséne Wenger esetleges utódjaként, a befutó a jelek szerint a PSG-től távozó Unai Emery lett.

Gyakorlatilag minden szigetországi sportoldal, köztük a Sky Sports is biztosan állítja, hogy a Premier League-ben szereplő Arsenal napokon belül kinevezi a távozó Arséne Wenger utódját, Unai Emeryt.

Minden bizonnyal Unai Emery lesz az Arsenal következő edzője Forrás: AFP/Charly Triballeau

Bár az utóbbi hetekben arról cikkeztek, hogy az Ágyúsok első számú célpontja a kispadra a korábban öt évig játékosként a klubot szolgáló Mikel Arteta lett volna, a spanyol visszautasította az ajánlatot, mondván, nem kaphatott volna szabad kezet az igazolásoknál.

Emery hétfőn már Londonban tárgyalt a klub vezetőivel, akikkel mindenben meg is egyezett, így már csak a hivatalos bejelentés van hátra.