Minek Neymar a Realba, ha a legjobbak már ott vannak?

Ronaldo
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo walks on the pitch during the UEFA Champions League round of sixteen first leg football match Real Madrid CF against Paris Saint-Germain (PSG) at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 14, 2018. / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo a szombati Liverpool elleni Bajnokok Ligája-döntőről, a jövőjéről és Neymarról is beszélt az El Chiringuito spanyol televíziós műsorban. Ebből szemezgettünk.

"Őszintén szólva szívesebben játszanék a Manchester United ellen, de tiszteljük a Liverpoolt is - kezdte a portugál. - A három-négy évvel ezelőtti Realra emlékeztetnek, a támadóik nagyon gyorsak és erősek.

Most már lassan egy éve visszatérő téma Ronaldo távozása, ő azonban azt mondja, hogy jól érzi magát Madridban, még ha nem is mindenbe van beleszólása. „Boldog vagyok itt, jól érzem magam, nincs okom panaszra, de a dolgok nem csak rajtam múlnak.”

Ronaldo szerint az övék a jobb csapat Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Ronaldo 33 éves, nem kizárt, hogy

a népszerűséget hajszoló Florentino Pérez már nem számol vele hosszú távon, de a játékos szerint kirobbanó formában van még mindig.

„Mondtam már korábban is, hogy 41 évesen szeretnék visszavonulni. Biológiailag 23 évesnek érzem magam.”

Ha Ronaldo valaha is elhagyja a Realt, nagy valószínűséggel Neymar érkezik majd a helyére. A brazillal kapcsolatban is kifaggatták. „A Cristiano-Neymar kapcsolat akár jól is elsülhet, igaz?” - szegezte neki a kérdést az újságíró.

Ő erre elmosolyodott, és kitért a kérdés elől.

Játszanak valaha egy csapatban? Forrás: AFP/Gabriel Bouys

„Mindig a játékosok... Nyolc éve vagyok itt, és mindig azt hallom, hogy 50 új játékos igazol ide, de végül sosincs így.

Ronaldo 12 BL-meccsen 15 gólt szerzett, így ha újra megnyeri a trófeát, jó esélye lesz egy újabb Aranylabdára. Természetesen ez is szóba került, ő azonban elintézte annyival, hogy

„még túl korai lenne róla beszélni.”

A Real Madrid-Liverpool BL-döntőt május 26-án játsszák, a meccset az M4 Sport élőben közvetíti.