A Fradi válogatott focistáját agyrázkódás miatt két napig megfigyelik

Gera Zoltán; Nagy Dominik edz edzés FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA háttal Közéleti személyiség foglalkozása SPORT sportoló SZEMÉLY
Telki, 2016. szeptember 27. Gera Zoltán (b) és Nagy Dominik a Svájc és Lettország ellen készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában 2016. szeptember 27-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Nagy Dominik, a Ferencváros válogatott labdarúgója agyrázkódást szenvedett csapata szombati bajnoki mérkőzésén, ezért kórházba szállították, ahol megfigyelés alatt tartják.

Reha Gábor, a ferencvárosiak orvosa a klub honlapjának elmondta: a középpályás a Balmazújváros elleni idegenbeli összecsapás (3-3) első félidejében egy ütközés következtében elvesztette az eszméletét - már a 13. percben le kellett cserélni -, és agyrázkódást szenvedett. Hozzátette: Nagy Dominik az Uzsoki utcai kórházba került, ahol két napig lesz megfigyelés alatt.

Nagy Dominik lehet kihagyja a magyar válogatott felkészülési mérkőzéseit Forrás: MTI/Illyés Tibor

Georges Leekens, a magyar válogatott szövetségi kapitánya múlt pénteken hirdette ki keretét a szerdai, valamint a szombati barátságos mérkőzésekre, Nagy Dominik neve szerepelt a szűkített listán.

A válogatott június 6-án Fehéroroszország vendége lesz Bresztben, 9-én pedig a világbajnoki résztvevő Ausztráliát fogadja a Groupama Arénában.