Elképesztő helyzetet hagyott ki a chilei csatár

029180418DI_MEDIA_DAY_ATL_HENRIQUEZ DIA DE MEDIOS ATLAS GUADALAJARA LIGA MX CLAUSURA  2018 CLASICO TAPATIO FUTBOL FMF ROJIMEGROS ZORROS
Photo during the day of Atlas team media prior to the Tapatío Classic, held at the Rojinegra Burrow. Foto durante el día de medios del equipo Atlas previo al Clásico Tapatío, celebrado en la Madriguera Rojinegra. EN LA FOTO: ANGELO HENRIQUEZ Photo during the day of Atlas team media prior to the Tapatío Classic, held at the Rojinegra Burrow. Foto durante el día de medios del equipo Atlas previo al Clásico Tapatío, celebrado en la Madriguera Rojinegra. EN LA FOTO: ANGELO HENRIQUEZ
Vágólapra másolva!
Grazban lépett pályára felkészülési meccsen a világbajnokságra tartó szerb válogatott Chile legjobbjai ellen.

A meccs nem volt túl izgalmas, mindössze három-három lövés találta el a kaput. A szerbeknek volt fontosabb a meccs, mégis ők lesznek ott a vb-n, de végül a hajrában a dél-amerikaiak Guillermo Maripan góljával megszerezték a győzelmet.

A meccs azonban nem a fenti gólról marad majd emlékezetes, sokkal inkább Angelo Henriquez hatalmas rontásáról. A chilei egy méterről célzott az üres kapu mellé.

Henriquez hatalmas tehetségként indult, 2012-ben Sir Alex Ferguson szerződtette a Manchester Unitedhoz, majd több kölcsönszereplés után úgy távozott, hogy egy tétmeccse sem volt a manchesterieknél. A Dinamo Zagráb csapatánál három szezont húzott le, majd 2017 végén a mexikói Atlashoz szerződött.