A PSG-t is kikosarazta az olasz edző a Chelsea miatt

Sarri
Napoli's Italian coach Mauricio Sarri celebrates at the end of the Italian Serie A football match Roma vs Napoli at the Olympic Stadium in Rome on October 14, 2017. / AFP PHOTO / TIZIANA FABI
Vágólapra másolva!
Az olasz Football-Italia.net értesülései szerint  a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata Thomas Tuchel kinevezése előtt a Napoli edzőjénél, Maurizo Sarrinál is érdeklődött az esetleges közös munkáról, az olasz szakember azonban a Chelsea ajánlatára várva nemet mondott a franciáknak.

Sarri ugyanis a Chelsea-nél ideálisabb klubot jelenleg nem tud elképzelni magának, az ő elképzeléseihez a londoni csapat áll a legközelebb. Anglia is vonzza az 59 éves menedzsert, a fővárosiaknál pedig olyan játékosokkal dolgozhatna együtt, mint Hazard, vagy Willian, a hozzájuk hasonló karakterekkel pedig nagyon könnyen megérti magát.

A PSG ajánlatát állítólag azért utasította vissza, mert nem tudna mit kezdeni a Verratti - Rabiot - Motta középpályássorral, amely finoman szólva nem a sebességéről és a futómennyiségéről híres.

Sarri a Chelsea-nél alkalmasabb klubot nem tud elképzelni magának Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A szakember sorsa a napokban eldőlhet, sőt, akár már kedden nyélbe ütheti az üzletet a két klub, már ha a Chelsea meg tud egyezni a Napolival. Sarrit ugyanis még élő szerződés köti az olasz együtteshez, amely annak ellenére ragaszkodik 8 millió eurós kivásárlási árához, hogy már kinevezte Carlo Ancelottit új vezetőedzőjének.

Sarri mellett egyébként az albán jobbhátvéd, Elseid Hysaj is Londonba költözhet, David Luiz pedig Nápolyban köthet ki.