Társoldalunk:

A MOL Vidi FC-ben folytatja a magyar válogatott balhátvéd

2018.07.06. 16:31

A négyszeres válogatott Hangya Szilveszter a labdarúgó NB I-ben címvédő MOL Vidi FC-hez szerződött.

A 2015 óta a Vasast erősítő, 24 éves hátvéd átigazolásáról az előző idény végén kiesett angyalföldi klub honlapja számolt be. Hangya 83 NB I-es mérkőzést játszott a Vasas színeiben, a válogatottban 2016 őszén, Svédország ellen mutatkozott be.

"A kiesést követően mindenképpen szerettem volna eligazolni a Vasasból, így nagyon megörültem a Vidi megkeresésének, számomra rengeteget jelent, hogy a bajnokcsapathoz szerződhettem. Úgy gondolom, Székesfehérváron minden adott lesz a fejlődésemhez és ahhoz, hogy kiváló eredményeket érjek el a klubnál. Jó lenne a csoportkörig menetelni az európai kupaporondon. Tudom, hogy a posztomon komoly riválisok vannak, de ez egy egészséges versenyhelyzet, amely minden játékosnak a hasznára válhat. A vezetőedző majd eldönti, hogy mennyi lehetőséget kapok, az biztos, hogy én készen állok majd arra, hogy bizonyítsak!" - mondta Hangya Szilveszter a klub hivatalos honlapjának

A Vasastól érkező Hangya Szilveszter a bajnokcsapat harmadik nyári igazolásaForrás: vidi.hu

"Nem először kerestük meg Hangya Szilvesztert, hiszen az elmúlt átigazolási időszakokban többször is felvettük a kapcsolatot klubjával, most pedig eljött az a nap, amikor minden kedvezően alakult a megegyezéshez. Örömmel jelenthetjük be, hogy egy újabb magyar válogatott labdarúgó csatlakozott a Vidihez, aki még fiatal, nagy potenciállal bír, de már most is komoly tapasztalattal rendelkezik. Fejlődéséhez olyan versenyhelyzetre van szüksége, amely klubunknál adott. Szilveszter érkezésével kényelmes helyzetbe kerültünk, hiszen egy olyan poszton erősödtünk ismét, amely sok csapatnál problémát okoz" - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.