Vágólapra másolva!
Ahogy a Real Madrid bejelentette, hogy a Juventushoz igazol Cristiano Ronaldo, a Fiat egyik gyárának szakszervezete bejelentette, sztrájkolni fognak a dolgozók.

Az okokról korábban írtunk, a dolgozók azt nehezményezték, hogy egy emberre „kidobnak" 100 millió eurót, miközben több ezer család hónapról hónapra él.

Sztrájkra készülnek Ronaldo miatt Olaszországban

A Fiat Chrysler Automobiles dolgozói sztrájkra készülnek, amiért a Juventus, melynek ugyanaz a cég a tulajdonosa, mint a Fiatnak, 100 millió eurót költött a portugál játékosra, Cristiano Ronaldóra. Amikor kedden bejelentették Cristiano Ronaldo leigazolását, a Fiat szakszervezete azonnal jelezte, sztrájkra készül.

A Fiat szóvivőjének elmondása szerint az 1700 alkalmazottból mindössze 5 fő volt, aki nem vette fel a munkát hétfőn, így tüntetve Cristiano Ronaldo szerződtetése ellen.

Ronaldót hivatalosan is bemutatták a Juventusnál Forrás: Juventus FC/Twitter

Az Agnelli családnak van érdekeltsége a Juventusban és a Fiatot birtokló cégcsoportban is, és a korábban elhangzottak alapján a Fiat is beszáll Ronaldo csillagászati fizetésébe, ezért akartak sztrájkolni a gyár dolgozói.