Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madriddal sorozatban három Bajnokok Ligája-győzelmet szerző Zinédine Zidane követheti a Juventushoz szerződő Cristiano Ronaldót, a jövőben a torinói klub tanácsadójaként dolgozhat.

Zidane – aki egyszer nyert spanyol bajnokságot és Szuperkupát, kétszer klubvilágbajnokságot és európai Szuperkupát, valamint háromszor Bajnokok Ligáját – állítólag a csúcson szeretné befejezni edzői pályafutását, ezért a jövőben nem akar leülni a kispadra.

Azonban a futballnak nem szeretne hátat fordítani, és úgy tűnik, visszatérhet korábbi sikerei helyszínére. A Libertaddigital.com értesülése szerint Zidane hosszas tárgyalásokat folytatott a Juventusszal, és úgy döntött, tanácsadóként elkötelezi magát a torinói csapathoz.

Cristiano Ronaldo Torinóban újra együtt dolgozhat Zinédine Zidane-nal Forrás: AFP/Gerard Julien

A spanyol portál az Agnelli családhoz közeli forrásra hivatkozva azt írja, Zidane sokáig gondolkodott, de amikor Cristiano Ronaldo aláírt a Juventushoz, azonnal elfogadta az ajánlatot.

Torinóban olyan tervek is voltak, hogy Ronaldo bemutatásánál már Zidane is ott lesz a sajtótájékoztatón, végül úgy döntöttek, a francia legenda csak októberben kezdi meg munkáját a klubnál.