Az AS Roma elnöke meggondolja a jövőben, mit mond a játékvezetőkről

AS Roma vs Juventus FC- Serie A 2014-2015 2014-2015 2015 AS Roma Italy Juventus FC March NurPhoto Rome Soccer SPORT serie a SQUARE FORMAT
James Pallotta during the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Olympic Stadium, Italy on March 02, 2015. (Photo by JC/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Három hónapos korlátozás az AS Roma elnökének Jim Pallotta, az AS Roma elnöke a labdarúgó Bajnokok Ligája 2018/19-es csoportkörében nem láthatja el teljes mértékben tisztségét az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) pénteki döntésének értelmében.

A sportvezető tevékenységét azért korlátozták ideiglenesen, mert az előző idényben csapata Liverpool elleni elődöntője után nyilvánosan kritizálta a találkozó játékvezetőjének döntéseit.

A határozat szeriont Pallotta csapata őszi BL-mérkőzésein nem kommunikálhat a játékosokkal és az edzőkkel, valamint nem mehet be az öltözőbe és a játékoskijáróba sem.

Az olasz együttesnek emellett 19 ezer eurós (6,1 millió forintos) büntetést is be kell fizetnie, a többi között azért, mert szurkolói pirotechnikai eszközöket használtak.