A City kapusa sarokkal adott kötényt Szalahnak - videó

Joe Hart, Mohamed Szalah, manchester City, Liverpool
NEW JERSEY, USA - JULY 25: Manchester City's goalkeeper Joe Hart (2nd R) congratulates Mohammed Salah (11) of Liverpool at the end of a friendly match between Manchester City and Liverpool FC within the International Champions Cup at MetLife Stadium in New Jersey, United States on July 25, 2018. Atilgan Ozdil / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A csütörtök hajnalban a Nemzetközi Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési sorozatban a Liverpool 2-1-re legyőzte az angol bajnoki címvédő Manchester Ciyt. Mohamed Szalah góllal tért vissza a BL-döntőn elszenvedett sérülése után, a showt azonban a City kapusa, Joe Hart vitte el, aki egy hazapasszolt labda után sarokkal adott kötényt az egyiptomi támadónak.

Könnyen lehet, hogy Joe Hart ezzel a megmozdulással eladta magát. A 31 éves kapus Pep Guardiola érkezése után lett kegyvesztett a Manchester Citynél., A 2016/17-es idényt Torinóban töltötte, míg az előző szezonban a West Ham Unitednál volt kölcsönben, de a formaingadozásai miatt mindössze 19 meccset kapott a Premier League-ben.