Olvasóink szerint a csapat nélküli Dzsudzsák ne legyen válogatott

Dzsudzsák Balázs, GALÉRIA
Marseille, 2016. június 18. Dzsudzsák Balázs csapatkapitány ünnepel, miután 1-1-es döntetlent játszottak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában játszott Izland - Magyarország mérkőzésen a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az Origo olvasói egyetértenek Marco Rossival, miszerint Dzsudzsák Balázs addig ne kerüljön be a magyar válogatott keretébe, amíg nincs csapata.

A magyar válogatott júniusban kinevezett szövetségi kapitánya egy interjúban elmondta, addig nem hívja be a csapatkapitányt, Dzsudzsák Balázst, amíg a csapat nélküli futballista nincs játékban. Ezzel kapcsolatban mi is megszavaztattuk olvasóinkat, és elsöprő többségük egyet ért Rossival.

A több mint 3500 beérkezett voks 92%-ban támogatja a kapitány ötletét,

az állásfoglalásuk szerint Dzsudzsák mellőzése teljesen érthető abban az esetben, ha a Nemzetek Ligája rajtjáig nem talál magának klubot.

Az Origo olvasói szerint a csapat nélküli Dzsudzsák Balázsnak nincs helye a válogatottban Forrás: MTI/Illyés Tibor

Nikolics Nemanja behívásával kapcsolatban is elmondták véleményüket az olvasók, akiknek a 83%-a szeretné, ha Marco Rossi ismét számítana a Chicago Fire gólvágójára.

Ha még nem szavazott, ezen a linken megteheti.