Európa legnagyobb reménységei között a magyar válogatott focista

Sallai Roland, Magyarország-Ausztrália
Sallai Roland a magyar csapat legjobbja volt az ausztrálok elleni felkészülési meccsen
Vágólapra másolva!
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közzétett egy 50 fő nevét tartalmazó listát, amelyen a labdarúgás legnagyobb reménységei találhatók. Az illusztris társaságba a nyolcszoros magyar válogatott támadó, Sallai Roland is bekerült.

Az 50-es listát az UEFA által megkérdezett európai újságírók állították össze. Sallaival kapcsolatban megjegyezték, hogy gólt ugyan nem szerzett a Bajnokok Ligájában, de így is komoly benyomást tett a szurkolókra, és a neves csapatok megfigyelőire.

Sallai Roland a magyar csapat legjobbja volt az ausztrálok elleni felkészülési meccsen Forrás: valogatott.mlsz.hu

2017 decemberében, a Tottenham elleni BL-csoportmeccs előtt az angolok a Juventus argentin világsztárjához, Paulo Dybalához hasonlították Sallai Rolandot. Ráadásul a londoni összecsapáson angol és német csapatok megfigyelői is árgus szemekkel követték a magyar támadó minden megmozdulását.

Az UEFA által kiadott listán Sallai mellet olyan futballisták szerepelnek, mint a legendás holland támadó, Patrick Kluivert fia, Justin, a napokban botrányos körülmények között az FC Barcelonához szerződő brazil Malcolm, a 100 millió euróra taksált szerb középpályás, Szergej Milinkovics-Szavics, vagy a világbajnokság legszebb gólját szerző francia Benjamin Pavard.