Arthur nagy gólt lőtt, de a Barca csak tizenegyesekkel verte a Spurst

FC Barcelona v Tottenham Hotspur - International Champions Cup 2018 GettyImageRank2 pasadena
PASADENA, CA - JULY 28: Sergi Roberto #20 of Barcelona (far right) lines up the defensive wall in front of the Barcelona goal during the first half of the International Champions Cup 2018 match against the Tottenham Hotspur at Rose Bowl on July 28, 2018 in Pasadena, California. Barcelona defeated Tottenham 5-3 on penalties after a 1-1 draw in regulation. Victor Decolongon/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Manchester United és a Liverpool mellett a Manchester City a Bayern München, a Barcelona a Tottenham ellen lépett pályára az amerikai Bajnokok Tornája elnevezésű felkészülési tornán.

Az Barcelona első nyári felkészülési meccsén az újak közül ott volt a pályán Lenglet és Arthur is, aki Munir mellett csapata másik gólját szerezte az első félidőben. A második félidőre beállt az új brazil, Malcom is, de a Spurs Szon és Georges-Kévin N'Koudou góljaival egyenlített.

Jöhettek a tizenegyesek, amit 5-3-ra a Barcelona nyert meg:

A másik hajnali meccsen a Bayern München is 2-0-ra vezetett, de a Manchester City egyenlített, és fordítani is tudott. A németeknél Meritan Shabani és Arjen Robben volt eredményes. Az első félidőben még Bernardo Silva szépített, majd fordulás után Lukas Nmecha egyenlített, végül Bernardo a győztes gólt is megszerezte.