Máris kidőlt a Manchester City klubrekordért igazolt támadója

FC Bayern Munich v Manchester City - International Champions Cup 2018 GettyImageRank2 SPORT Soccer Club Soccer
MIAMI, FL - JULY 28: Trainers tend to Riyad Mahrez #26 of Manchester City after he was injured in the first half against Bayern Munich during the International Champions Cup at Hard Rock Stadium on July 28, 2018 in Miami, Florida. Michael Reaves/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Rijad Mahrez, a Manchester City algériai támadója bokasérülést szenvedett a Bayern München elleni felkészülési mérkőzésen, így könnyen lehet, hogy lemarad a vasárnapi Chelsea elleni Szuperkupa-meccsről, és az Arsenal elleni rangadóról a Premier League nyitófordulójában.

A 27 éves támadót a bajorok elleni felkészülési meccs 28. percében kellett lecserélni. A találkozó után a Manchester City edzője, Pep Guardiola elmondta, hogy fogalma sincs mennyire súlyos Mahrez sérülése, mindenesetre az algériai játékost a fotósok megörökítették, ugyanis bokarögzítőt és mankót kapott a találkozó után.

Rijad Mahrez nagy reményekkel érkezett Manchesterbe, de a tét meccsen való bemutatkozásra még várnia kell Forrás: manchestereveningnews.co.uk

A bajnokcsapat július elején szerződtette a Leicester Ciytitől az algériai támadót. A City ugyan nem közölte, hogy mennyiért vásárolta ki élő szerződéséből Mahrezt, a brit sajtóban azonban 60 millió fontos (klubrekordról írtak.

A Manchester City vasárnap délután négytől a Chelsea elleni Community Shield-összecsapással kezdi a szezont, majd jövő hétvégén az Arsenallal találkozik a bajnokságban.