Az Arsenal magához láncolta az egyik legnagyobb értékét

Mesut Özil, Alex Iwobi
Arsenal's Nigerian forward Alex Iwobi (L) celebrates after scoring a goal with his teammate Arsenal's German midfielder Mesut Ozil during the UEFA Champions league Group A football match between FC Basel 1893 and Arsenal FC on December 6, 2016 at the St Jakob Park stadium in Basel. / AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajokságban szereplő Arsenal a hivatalos honlapján tudatta, hogy a nigériai válogatott Alex Iwobi hosszú távú szerződést írt alá a klubbal. A számokat ugyan nem közölték a felek, de angol sajtóértesülések szerint a 22 éves támadó 2023 nyaráig írt alá, a fizetése pedig heti 70 ezer font lesz.

Alex Iwobi 9 évesen került az Arsenal akadémiájára, a felnőtt csapatban 2015 októberében mutatkozott be egy Sheffield Wednesday elleni Ligakupa mérkőzésen. A 22 éves játékos eddig 98 mérkőzésen lépett pályára az Arsenalban, 9 gólt szerzett és mellette kiosztott 18 gólpasszt is.

Alex Iwobi már kölyökkora óta az Arsenalt erősíti Forrás: arsenal.com

„Nagyon örülök, hogy Alex aláírta az új szerződését, mert

Nagyon várom a közös munkát vele és a kerethez tartozó többi fiatallal" – mondta a szerződéshosszabbítást követően Unai Emery, az Arsenal nyáron kinevezett vezetőedzője.