Vágólapra másolva!
Hiába lépett pályára valamennyi magyar játékost foglalkoztató csapat az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), honfitársainknak vajmi kevés babér termett szombaton.

Mind közül a leginkább elégedett Sallói Dániel lehet: a fiatal támadó egyrészt végig játszotta a mérkőzést, másrészt csapata, a Sporting Kansas City 1-0-ra győzni tudott a Houston Dynamo otthonában. A győztes gólt a 74. percben egy órát emberelőnyben játszva szerezte a Sporting, de a krónikához hozzátartozik, hogy a hátralévő, hosszabbítással együtt 25 percben még további két hazai játékosnak mutatta föl a játékvezető a piros lapot.

Ugyancsak egy gólos meccset játszott Stieber Zoltán csapata, azonban a DC United 1-0-ra kikapott a Montréal Impact stadionjában. A magyar szélsőt a 67. percben cserélte le edzője. Csapattársa, Wayne Rooney végig a pályán volt.

A New England Revolution fordulatos mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott az Orlando City vendégeként.

Írnánk, hogy Németh Krisztiánnal a soraiban, de a magyar csatár nem kapott lehetőséget.

Ugyancsak a kispadról nézte végig Nikolics Nemanja, ahogy csapata, a Chicago Fire 2-1-es vereséget szenved a Real Salt Lake otthonában. A vendégek gólját Bastian Schweinsteiger szerezte, ez legalább szép volt: