Vágólapra másolva!
A Manchester United Leicester City elleni meccsével pénteken megkezdődnek a Premier League küzdelmei. Csütörtökön van még lehetőségük igazolni a csapatoknak, de Mourinho finoman szólva sem derűlátó.

Angol sajtóhírek szerint Mourinho mindenképp akart volna még egy védőt a rajt előtt, de úgy tűnik, Harry Maguire, Toby Alderweireld és Jérome Boateng sem lesz a manchesteriek játékosa.

„Nem bízom már új igazolásban. Erre még csütörtökön van lehetőség, így lassan már nem is gondolok ilyesmire. Azokkal a játékosokkal kell foglalkoznom, akik az első három meccsen már bevethetők. Utána lesz egy kis szünet, amikor a többiek is felkészülhetnek. Azokra kell koncentrálnom, akik bevethetőek, velük kell elkezdenem a szezont" – mondta Mourinho.

Mourinho nem boldog Forrás: AFP/Christof Stache

Sergio Romero, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Diogo Dalot, Ander Herrera és Nemanja Matic is sérült, ők biztosan nem lépnek pályára a Leicester ellen.

„Több világbajnoki résztvevő játékos is csak hétfőn állt edzésbe, meglátjuk, ki alkalmas majd a játékra" – mondta a portugál, utalva Paul Pogbára és Romelu Lukakura.

„Muszáj a csapatnak együtt dolgoznia, erre nekünk eddig nem volt lehetőségünk, a felkészülési meccsek alatt is emiatt panaszkodtam, ilyen egyszerű."

A United 19 ponttal végzett a Manchester City mögött a bajnokság második helyén, ami Mourinho szerint kisebb csoda volt.

„Nehéz elhinnem, hogy másodikok lettünk, amikor

Néha azt is nehéz elhinnem, hogy nyertem nyolc bajnoki címet és három PL-címet, de kezdem azt érezni, hogy a legutóbbi második hely volt az egyik legnagyobb tettem" – zárta mondandóját Mourinho.