Dzsudzsák Balázs bajban van

Hungary v Portugal - FIFA World Cup 2018 Qualifying Budapest Balazs Dzsudzsak STADIUM FIFA World Cup Forward - Athlete Hungary International Match International Team Soccer Match - Sport National Team PANORAMIC VIEW Portugal QUALIFICATION Round Scoring SO
Balazs Dzsudzsak of Hungary reacts after the yellow card during the FIFA World Cup 2018 Qualifying Round match between Hungary and Portugal at Groupama Arena in Budapest, Hungary on September 3, 2017 (Photo by Andrew Surma/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A 31 éves Dzsudzsák Balázs továbbra sem talált magának csapatot, szabadon igazolható. Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya korábban azt mondta: ha ez a kérdés nem oldódik meg, Dzsudzsák nem lesz tagja a magyar válogatott keretének.

Az olasz szakember által kiszabott határidő a hét elején lejárt. Dzsudzsáknak továbbra sincs csapata. A Sport24 megkereste Dzsudzsák menedzsmentjét, ott azt a választ kapták, hogy amíg a futballista helyzete nem rendeződik, nem nyilatkoznak. Azt is hozzátették, hogy őket nem sürgeti semmi, a lehető legjobb megoldást akarják megtalálni.