Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján tudatta, hogy kétéves szerződést kötött a Spartak Trnava szlovák támadó középpályásával, Ján Vlaskóval.

A Slovan Liberecnél nevelkedett középpályás a Fortuna Liga bajnokától, a Spartak Trnavától érkezett a Puskás Akadémiához, de pályafutása során megfordult többek között az FK Senicánál és a lengyel Zaglebie Lubinnál is.

A 28 éves Ján Vlasko kétéves szerződést kötött a Puskás Akadémiával Forrás: Döme László Balázs/pfla.hu

A 28 éves, ballábas labdarúgó az elmúlt szezonban 20 mérkőzésen szerepelt a szlovák élvonalban, két gól és egy gólpassz fűződik a nevéhez. A Fortuna Ligában összesen 108 meccsen jutott szóhoz, ezeken a találkozókon 20-szor talált be, kilencszer pedig előkészítőként jeleskedett, s szerepelt az idei Bajnokok Ligája selejtezőjében is, ahol a Legia Warszawa kapuját vette be idegenben.

„Néhány nappal ezelőtt szereztem tudomást a Puskás Akadémia érdeklődéséről, úgyhogy minden nagyon gyorsan történt.

Gyönyörű szép a stadion, sok edzőpálya van, egyszóval ideálisak a körülmények. Tipikus tízes vagyok, a csatárok mögött érzem magam a legjobban, de ha alkalom adódik, szeretek kimozogni a szélekre. Mindent meg fogok tenni, hogy segítsek a klubnak és megmutassam, hogy jó játékos vagyok" – nyilatkozta az aláírás után a Puskás Akadémia legújabb igazolása.