A Palermo magyar csatára garanciát kért az edzőjétől, hogy játszatni fogja

Balogh Norbert, Palermo
Balogh Norbertnek egyelőre nem sikerült megvetnie a lábát Palermóban
Vágólapra másolva!
Balogh Norbert, az olasz másodosztályban szereplő Palermo játékosa még az olasz átigazolási piac péntek esti zárása (20.00) előtt a ciprusi APOEL játékosa lehet.

A La Repubblica információja szerint Balogh Norbert garanciát kért a Palermo vezetőedzőjétől, Bruno Tedinótól arra vonatkozóan, hogy az idei a szezonban számít rá és megadja neki a rendszeres játéklehetőséget.

A szakember állítólag számolna a 22 éves magyar támadóval, azonban garanciát nem adhat neki, így az olasz átigazolási piac péntek esti zárása (20.00) előtt klubot válthat, és a Sallai Rolandot is foglalkoztató APOEL Nicosiához szerződhet.

Balogh Norbertnek egyelőre nem sikerült megvetnie a lábát Palermóban Forrás: AFP/Miguel Medina

A La Gazzetta dello Sport információja szerint a Palermo és az APOEL még alkudoznak az átigazolás anyagi feltételeiről, minden bizonnyal kölcsönszerződésben állapodnak meg, és a ciprusi klub opciós jogot is szerezhet Balogh Norbert végleges megvásárlásra.

A kétszeres magyar válogatott játékost az előző szezonban rendre sérülések hátráltatták, így összesen nyolc percet játszott a Palermo színeiben a Serie B-ben. Az idei szezonban a Vicenza és a Cagliari elleni Olasz Kupa-mérkőzéseken már lehetőséget kapott, összesen 120 percet játszott.

Amennyiben összejönne a klubváltás Balogh Norbertnek, akkor jövő hét csütörtökön már pályára is léphetne a kazah Asztana elleni Európa-liga play-off mérkőzésen.