Társoldalunk:

David Silva tündéri kisfia ellopta a show-t a ManCitytől

2018.08.20. 09:03

Úthenger szerű, 6-1-es győzelem a Huddersfield ellen, David Silva 250. angol bajnokija és mesteri szabadrúgás-gólja - mégis egészen másról lesz emlékezetes a Manchester City hétvégi PL-mérkőzése.

Egy különleges vendég, David Silva 2017 decemberében született kisfia, Mateo is ott volt édesapja fontos meccsén az Etihadban. A spanyol válogatott játékos még a kezdő sípszó előtt ölbe vette nyolchónapos kisfiát, hogy vele együtt köszönje meg csapattársainak, a klubnak és a szurkolóknak a támogatásukat.

David Silva és Mateo SilvaForrás: Twitter

Mateo ugyanis koraszülöttként, a terhesség 25. hetében jött világra, élete első öt hónapját kórházban töltötte, csak májusban engedték haza.

David Silva külön köszönetet mondott a City menedzserének, Pep Guardiolának, akinek megértéséért és együttérzéséért - ahogy a spanyol fogalmazott - egész életében adós marad.

Köszönöm a szurkolóknak, a csapattársaimnak, a stábnak és különösen Pep Guardiolának, hogy végig ilyen megértő és támogató volt életem legnehezebb öt hónapjában.Fantasztikus emberek vagytok!" - fogalmazott David Silva.

Még a csapattárs, Benjamin Mendy is arról tweetelt, hogy a meccs főszereplője Mateo volt.