A Real és az Atlético is Madridba csábítaná a Chelsea klasszisát

Marcos Alonso
Chelsea's Spanish defender Marcos Alonso celebrates on the final whistle in the English Premier League football match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge in London on August 18, 2018. Chelsea won the game 3-2. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az AS információ szerint a Real Madrid és az Atlético Madrid is kinézte magának a Chelsea 27 éves játékosát, Marcos Alonsót.

A spanyol szélsőhátvéd 2016 óta erősíti a londoniakat, 66 mérkőzésen eddig 14-szer volt eredményes. Nemcsak a védőmunkájával, hanem gólerősségével is felhívhatta tehát magára a madridi óriások figyelmét - a hétvégén a Chelsea éppen az ő góljával verte az Arsenalt 3-2-re a Premier League 2. fordulójának rangadóján.

Alonso egyébként a Real Madridban kezdte karrierjét, az ifi évek után profi szerződést is kapott a királyiaktól, ám 2010-ben az angol Boltonhoz távozott. Onnan igazolt az olasz Fiorentinához, ahonnan később a Chelsea megszerezte.

Marcos Alonsót a Real és az Atlético Madrid is kinézte magának Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az Atlético érdeklődése abban az esetben fordulhat komolyra, ha a PSG által megkörnyékezett Filipe Luis végül Párizsban kötne ki.

Az előző szezonban az év csapatába is beválasztott hátvéd árát 30 millió euróra becsülik, ennél azonban alighanem mélyebben kell majd a zsebébe nyúlnia annak az együttesnek, aki Londonból Madridba csábítaná a spanyolt.