Bocsánatot kért a focista, aki eltörte a szurkoló szemüvegét

Lokomotiv Moscow vs Atletico Madrid : UEFA Europa League Russia UEFA Europa League Atletico Madrid Moscow march 2018 Lokomotiv Moscow Stadion Lokomotiv
MOSCOW, RUSSIA - MARCH 15: Thomas Partey of Atletico Madrid is seen during the UEFA Europa League Round of 16 , 2nd leg soccer match between Lokomotiv Moscow and Atletico Madrid at Stadion Lokomotiv in Moscow, Russia on March 15, 2018. Sefa Karacan / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Thomas Partey, az Atlético Madrid játékosa nem tudta féken tartani az indulatait az 1-1-es döntetlennel véget ért Valencia elleni bajnoki mérkőzés után. Egy szurkoló bánta.

A ghánai középpályás közvetlenül a lefújás után rúgta fejbe a nézőtéren ülő Valencia-szurkolót, akinek eltört a szemüvege és lett egy kisebb seb a szemhéján. Miután megtudta, hogy mi történt, Partey a közösségi oldalán kért bocsánatot tettéért. „Jó reggelt, José! Csak most tudtam meg, hogy tegnap este eltaláltalak téged a labdával. Remélem jól vagy. Nagyon sajnálom a szemüvegedet, nem volt szándékos" – írta Twitteren.

Thomas Partey, az Atlético Madrid középpályása Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Sefa Karacan

Az eset azért is kínos kissé, mert a csereként beállt játékost nem sokkal előtte tapsolta meg a Mestalla közönsége, amiért megakasztott egy Atlético-támadást, hogy ápolhassák az izomsérülés miatt földön maradt Dani Parejót.