Vágólapra másolva!
A belga kapus, a Chelsea-től igazolt Thibaut Courtois továbbra is csak a kispadon kap helyet a Real Madrid csapatában. A madridiak edzője, Julen Lopetegui azt is elmondta, miért.

Tény: fárasztó világbajnoki szereplés után, a bajnoki rajthoz viszonylag közel igazolt Madridba Courtois, ráadásul másik bajnokságból érkezett, de így is meglepő, hogy még nem kapott szerepet a Real Madridban.

Thibaut Courtois az első sorból figyelhette a Girona elleni bajnokit Forrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Egy európai Szuperkupa és két bajnoki, amin szerepelhetett volna a belga, de egyelőre Keylor Navas a madridi 1-es, és nem csak a mezszáma miatt. Sokan azt gondolták, Courtois érkezésével és az Atlético Madridtól a Szuperkupában bekapott négy gól után rövid véget ér Navas madridi aranykora, de egyelőre tartja magát.

A Getafe ellen gólt sem kapott, a Girona elleni vasárnapi bajnokin pedig 4-1-re nyert a Real, Navas pedig több szép védést is bemutatott.

Navast egyelőre nem zavarja a konkurencia Forrás: NurPhoto/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

„Ezt a helyzetet nem könnyű megérteni, de elmagyarázni elég egyszerű. Nagyon kellemes gondom van, ami a kapusokat illeti, nincs ezzel semmi probléma. Minden meccs előtt eldöntjük majd, melyik a legjobb megoldás. Ezúttal Keylor kapott lehetőséget, és élt is vele. A versenyhelyzet csak erősebbé teszi a csapatot. Megvannak a magam elképzelései, de ezeket megtartom magamnak” – mondta a Girona elleni meccs után Lopetegui.