Mourinho utolsó esélye Manchesterben, Zidane válthatja

Mourinho, Pogba, Lukaku
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) reacts as he talks with Manchester United's Belgian striker Romelu Lukaku (C) and Manchester United's French midfielder Paul Pogba during the English Premier League football match between Arsenal and Manchester United at the Emirates Stadium in London on December 2, 2017. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
José Mourinho napjai meg vannak számlálva Manchesterben, legalábbis a Daily Mail információi szerint. A lap úgy tudja, ha a Manchester United a hétvégén vereséget szenved a Burnley együttesétől, akkor a portugál menedzser elveszítheti a munkáját. Angliában már az utódját is tudni vélik, a hírek szerint a Real Madrid korábbi edzője, a francia Zinadine Zidane válthatja.

– mondta egy a neve elhalgatását kérő bennfentes a lapnak. Majd hozzátette, hogy ha a Burnley ellen kikap a csapat, akkor már most jön a váltás, de elmondása szerint könnyen elképzelhető, hogy hiába nyer a Manchester United a hétvégén, szeptemberben már akkor más fog ülni a kispadon. A hírek arról szólnak, hogy a Real Madridtól idén távozó francia

Zinadine Zidane válthatja nemsokára Mourinhót, aki jelenleg csapat nélkül van.

"A játékosok már arról a lehetőségről beszélnek, hogy Zidane érkezhet a klubhoz" - árulta el az informátor.

A Daily Mail szerint ugyanolyan hangulat tapasztalható, mint 2016-ban Louis van Gaal utolsó napjaiban, amikor nem sokkal később épp Mourinho váltotta. Tehát hiába erősítette meg a klub a pozíciójában a portugált, két éve is azt kommunikálták a sajtó felé, hogy a holland edző állása nincs veszélyben, és azóta mindenki tudja, mi lett a történet vége.

José Mourinho kapcsolata töb játékossal is megromlott Forrás: AFP/Adrian Dennis

Mourinho helyzetét nehezíti az is, hogy

állítólag a csapat több nagy sztárjával megromlott a kapcsolata,

többek között Paul Pogbával, Anthony Martiallal, Luke Shaw-val is.

Persze ott a másik oldal, hogy a klub vezérigazgatója, Ed Woodward nem igazán szeretne négy és fél éven belül harmadszor is edzőt váltani, de ha az együttes kikap a Burnley ellen, akkora lesz a nyomás a vezetőségen, hogy azt már nehezen úszná meg Mourinho.