A MOL Vidi összes kiejtett ellenfele bejutott az El-főtáblára

KOVÁCS István, Mol Vidi, Honvéd
A MOL Vidi játékosai örülnek Kovács István gólja után a Budapest Honvéd elleni rangadón
Vágólapra másolva!
A luxemburgi Dudelange, a bolgár Ludogorec és a svéd Malmö is főtáblás lett a labdarúgó Európa-ligában. Csakúgy mint a MOL Vidi, amely az előző három csapatot búcsúztatta a BL-selejtezőben. A háromból két együttes – a bolgár és a svéd bajnok – a pénteken 13 órakor kezdődő sorsoláson újra összekerülhet a Vidivel.

A playoffkör csütörtöki visszavágóin

a luxemburgi Dudelange Kolozsváron 3-2-re nyert úgy, hogy a román bajnok otthonában már 3-0-ra is vezetett.

A Vidi által a BL első fordulójában kiejtett luxemburgi bajnokcsapat kettős győzelemmel lépett tovább, az előző körben pedig a lengyel Legia Varsót búcsúztatta. Elképesztő eredménysor. Akik a Vidit azért simfölték, mert a BL-selejtező első körében nehezen lépett túl a Dudelange csapatán, most csattanós választ kaptak. Luxemburgi csapat először játszhat bármely európai kupasorozat főtábláján.

A bolgár Ludogorecnek nem jelentett gondot a grúz Torpedo Kutaiszi legyőzése. Idegenben 1-0, otthon 4-0, ez 5-0-s összesítés, nem kell ennél több szót vesztegetni erre.

Ha véletlenül megint összesorsolják a magyar és a bolgár bajnokot, féljenek a meccstől ők.

A svéd bajnok Malmö idegenben 2-0-ra verte a dán Midtjylland csapatát, és 4-2-es összesítéssel jutott tovább. Bekopizom az előző mondatot.

Ha véletlenül megint összesorsolják a magyar és a svéd bajnokot, féljenek a meccstől ők.

Az Európa-liga főtáblájának sorsolását pénteken 13 órakor rendezik Monacóban. Az eseményt az Origo élőben közvetíti.