Vágólapra másolva!
2012 után újra, egyedüli magyar csapatként az Európa Liga csoportkörében folytathatja a szereplését a MOL Vidi FC. A nemzetközi kupasorozat három hazai találkozójára elővásárlási lehetőséget biztosítanak a klub szurkolóinak.

A székesfehérvári klub honlapjának hétfői tájékoztatása szerint csütörtökön 10 órától jövő keddig azok válthatják meg bérleteiket a Groupama Arénában sorra kerülő három találkozókra, akik rendelkeznek szurkolói klubkártyával, vagy tavasszal bérletesek voltak, vagy a nyári Bajnokok Ligája-selejtező mind a négy körében váltottak belépőt a hazai felvonásra. Ezt követően, jövő szerdától péntekig bárki számára elérhető lesz a bérletváltás, míg szombattól már a meccsekre külön is lehet belépőket venni.

Bérlet elővásárlás csak Vidi-szurkolóknak / szeptember 6-11. között

Az elővásárlási időszakban (szeptember 6., 10:00 órától) az alábbi csoportok vásárolhatják meg a kedvezményes árú bérletüket, a mérkőzésekre külön-külön ekkor még nem lesz lehetőség jegyvásárlásra.

EL: a klub elővásárlási lehetőséget biztosít a székesfehérvári csapat szurkolóinak Forrás: molvidi.hu

Bérlet elővásárlás / szeptember 12-14. között

Az elővásárlási időszakban (szeptember 12., 10:00 órától) vásárolhatják meg a kedvezményes árú bérletüket, a mérkőzésekre külön-külön ekkor még nem lesz lehetőség jegyvásárlásra.

Jegyvásárlás / szeptember 15-től

Szeptember 15. 10:00 órától lehet megvásárolni az egyes mérkőzésekre külön-külön is a belépőket, de természetesen bérletvásárlásra is lesz további lehetőség, szeptember 20-án 15:00-ig.

Felhívják a szurkolók figyelmét, hogy a csoportkörre megvásárolt bérletük épségére fokozottan ügyeljenek majd, mert mindhárom mérkőzésre ugyanazzal a tikettel tudnak majd belépni.

Helyszínek
Székesfehérvár - VidiShop
Budapest - Groupama Aréna főpénztár, Üllői út
Online jegyvásárlás - meccsjegy.mlsz.hu

A BATE Boriszov és a PAOK elleni találkozókra 4000 és 7000 forint közötti összegbe kerül egy jegy, míg a Chelsea elleni mérkőzésre 7000 a legolcsóbb és 19 000 a legdrágább belépő. Előbbi két összecsapásra 3500 forintért váltható kedvezményes jegy a 14 éven aluli gyermekek, a nyugdíjasok és a mozgáskorlátozottak számára. A négy különböző kategóriájú bérlet ára három meccsre 12, 16, 20 és 28 ezer forint, a kedvezményes pedig 11 000 forint.

A Vidi szeptember 20-án a fehérorosz, november 8-án a görög, míg december 13-án az angol együttest fogadja, mindhárom találkozó 18.55 órakor kezdődik.

Bővebb információk ide kattintva érhetőek el!