A németek balhés játékosa kikerült a válogatott keretből

Sané
Leroy Sane (Germany) in duels with Samuel Umtiti (France). GES / Football / UEFA Nations League, 2018/19, 1. matchday: Germany - France, 06.09.2018 Football / Nations League: Germany vs France, Munich September 6, 2018 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Személyes okokra hivatkozva elhagyta a német válogatott müncheni edzőközpontját Leroy Sané, a ManCity 22 esztendős támadója.

Sané nem került be a Nationalelf világbajnokságra utazó keretébe, így kihagyta az oroszországi viadalt, a csütörtöki, franciák elleni Nemzetek Ligája meccsen azonban újra számított rá a szövetségi kapitány. A 0-0-ra végződött találkozón a szélső a 83. percben lépett pályára.

Pénteken aztán némileg váratlanul, ám a válogatott twitter oldalán megjelent egy bejegyzés, amelyben közölték, a játékos Joachim Löwwel történt egyeztetése után személyes okokra hivatkozva elhagyta a csapatot, így nem játszik vasárnap a Peru elleni barátságos találkozón.

Sané viselkedését a közelmúltban válogatott csapattársa, Toni Kroos is bírálta, aki szerint bár óriási fegyver a 22 éves tehetség, nagyon sokat kell még fejlődnie és változnia, főleg fejben.