Negatív rekordot dönthet az angol válogatott

Russia World Cup Tunisia - England football FIFA
5540791 18.06.2018 England's head coach Gareth Southgate, right, directs England's Harry Kane during the World Cup Group G soccer match between Tunisia and England in Volgograd, Russia, June 18, 2018. Alexandr Kryazhev / Sputnik
Vágólapra másolva!
Harry Kane, a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgója pihenőt kap Gareth Southgate szövetségi kapitánytól, így nem játszik a csapat keddi, svájciak elleni felkészülési mérkőzésén.

A nyári világbajnokság 25 éves gólkirálya az előző szezonban 61 találkozón lépett pályára kezdőként, de a kapitány nemcsak emiatt tekint el a szerepeltetésétől, hanem azért is, mert másokat is meg akar nézni a támadók közül.

Gareth Southgate ezúttal más csatárokat is kirpóbál, Harry Kane pedig nem játszik Svájc ellen Forrás: Sputnik/Alexandr Kryazhev

"Ez a mérkőzés jó lehetőség erre" - jelentette ki a vb-negyedik angolok szakvezetője, aki ígérete szerint a szombati, spanyol válogatottal szembeni mérkőzéshez (1-2) képest több helyen is változtatni fog kezdőcsapatán.
A mérkőzést a Leicester City stadionjában játsszák, és amennyiben az angol válogatott veszít, történelmi rekordot állít fel:

a jelenleg egymás utáni három vereséggel álló együttessel korábban még soha nem fordul elő, hogy sorozatban négyszer kapjon ki.