Hollandiából kaphat mentőövet Dzsudzsák Balázs

- Horizontal PORTRAIT MATCH JOY EUROPA LEAGUE FOOTBALL
PSV Eindhoven's Balázs Dzsudzsák celebrates his 2-0 goal against Hamburger SV during their UEFA Europe League football match on February 25, 2010, in Eindhoven. AFP PHOTO/ ANP/ PAUL VREEKER ***NETHERLANDS OUT - BELGIUM OUT*** / AFP PHOTO / ANP / PAUL VREEKER
Vágólapra másolva!
A holland élvonalban szereplő Fortuna Sittard másodedzője, Kevin Hofland a vasárnapi bajnoki után beszélt arról, hogy egyeztetések folynak Dzsudzsák Balázsékkal – írja a Nemzeti Sport.

Dzsudzsák Balázs könnyen lehet, hogy visszatér Hollandiába, a Dobos Áront is foglalkoztató Fortuna Sittard szerződtetheti.

Dzsudzsáknak van ajánlata más országokból is, hívják arab csapatok, de a másodosztályú Stoke Citynek is ajánlották.

A PSV-ben már bizonyított Hollandiában Dzsudzsák Balázs Forrás: AFP/Paul Vreeker

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, ha más csapattal nem születik egyezség, akkor a hét elején rövid távú szerződést köthet a Fortuna Sittarddal, hogy újra játéklehetőséghez jusson. A csapat másodedzője, Kevin Hofland elismerte, hogy Dzsudzsák visszatérhet Hollandiába.

„Rengeteg szabadúszó játékos van, de a technikai igazgatónk foglalkozik az igazolásokkal. Természetesen Dzsudzsák neve is felvetődött, ő is egy opció, de még semmi sem biztos” – mondta a korábbi hatszoros válogatott védő a vasárnapi bajnoki után.

A sittardi együttes a hétvégén szerezte meg az első győzelmét a holland élvonalban, öt fordulót követően a 11. helyen áll.