Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen nem fellebbez labdarúgója, Karim Bellarabi német élvonalbeli bajnokságra vonatkozó négymeccses eltiltása miatt.

A 28 éves német válogatott szélsőnek - akire ráadásként még 10 ezer eurós büntetést is kiróttak hétfőn - amiatt kell bűnhődnie, mert a Bundesliga szombati játéknapján kíméletlen becsúszással sérülést okozott a Bayern München hátvédjének, Rafinhának.

Bellarabit az eset miatt a 80. percben kiállították, míg a 33 éves brazil részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, és az összecsapást végül 3-1-re megnyerő bajor klub tájékoztatása szerint több hétig nem futballozhat.

Dárdai Pál szívesen bevezetne egy új szabályt a labdarúgásba Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője kevesli Bellarabi négymeccses eltiltását.

– nyilatkozta a magyar szakember a német Sport1 stúdiójában.

A marokkói származású Bellarabi közösségi oldalán már korábban elnézést kért "felesleges" szabálytalansága miatt csapatától és Rafinhától. Utóbbi Kingsley Coman, valamint szintén a szombati bajnoki összecsapáson harcképtelenné vált Corentin Tolisso után a Bayern harmadik játékosa, aki a mostani szezonban sérült meg - a Bundesligában három fordulón vannak túl a csapatok -, és hosszabb ideig nem állhat Niko Kovac vezetőedző rendelkezésére.