Vágólapra másolva!
Kedden este a Bajnokok Ligája C csoportjának 1. fordulójában a Liverpool 3-2-re legyőzte a Paris Saint-Germaint az Anfield Roadon. Az Origo szakértője, a korábbi FIFA-játékvezető, Bede Ferenc elmondta, hogy a francia csapat szépítő gólja szabálytalan körülmények között született, így a török Cüneyt Çakır játékvezető mérkőzést befolyásoló hibát vétett volna, ha nincs Roberto Firmino 92. percben szerzett győztes találata.
Bede Ferenc szerint a Paris Saint-Germain szépítő gólja lesről született Forrás: Origo

„A 40. percben oldalról ívelték be a labdát,

A tovább pattanó labdát Thomas Meunier a kapuba rúgta. A játékvezetőnek közvetett szabadrúgást kellett volna ítélni a hazai csapat javára" – mondta Bede Ferenc, aki szerint a török játékvezető mérkőzést befolyásoló hibát vétett volna. Szerencséjére Roberto Firmino 92. percben szerzett gólja feledtetheti a bakiját.

Bede Ferenc elmondta, hogy Mohamed Szalah 58. percben szerzett gólját jogosan érvénytelenítette a török bíró.

„Sturridge a kapushoz testközelben próbálta a labdát megjátszani, de közben talpal megrúgta, ami szabálytalan, így a csapattársa hiába rúgta a kapuba a labdát, a játékvezető a kapuvonali segítő jelzésére jogosan érvénytelenítette a találatot" – tette hozzá Bede Ferenc, az Origo szakértője.