Bede Ferenc: Érthetetlen, miért állították ki Ronaldót - Szavazzon!

Ronaldo, Juventus
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (2L) reacts after receiving a red card during the UEFA Champions League group H football match between Valencia CF and Juventus FC at the Mestalla stadium in Valencia on September 19, 2018. / AFP PHOTO / JOSE JORDAN
Vágólapra másolva!
Szerdán este Cristiano Ronaldo piros lapot kapott a Mestalla stadionban a Valencia elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen. Az ötszörös aranylabdás portugál támadó Jeison Murillóval ütközött, majd miután a kolumbiai védő elterült, Ronaldo finoman megpaskolta a fejét, ezzel is jelezve neki, hogy ne szimuláljon. A német Felix Brych játékvezető azonnali piros lappal az öltözőbe parancsolta Ronaldót, pedig ilyen jelenetből fordulónként vagy ötöt láthatunk. Az Origo szakértője, a korábbi FIFA-játékvezető, Bede Ferenc úgy látta, hogy Ronaldo nem követett el durva szabálytalanságot.
Bede Ferenc szerint nem kellett volna kiállítani Cristiano Ronaldót Forrás: Origo

„A mérkőzés 30. percében a Juventus a szélen vezetett támadásánál, a középen helyezkedő Ronaldo kapu felé történő mozgását a hazai védő próbálta akadályozni.

Ronaldo a védőt megkerülné, és eközben találkoznak, ami után Murillo a földre esik. Ezek után a Juventus támadója a földön fekvő játékos feje tetejéhez ér kézzel, ami után egy tömegjelenet alakul ki.

A német játékvezető az esetnek háttal a szituációból nem látott semmit, így a kapuvonali segítővel való megbeszélés után piros lappal kiállította a Juventus támadóját.

– mondta el a véleményét Cristiano Ronaldo kiállításáról Bede Ferenc, az Origo szakértője.

Szavazzon!

Ön szerint piros lapot érdemelt Cristiano Ronaldo?