Hat héten belül három nőtől három gyereke született az angol focistának

Horizontal
Stoke City's English striker Saido Berahino has this penalty saved by Southampton's English goalkeeper Fraser Forster (not pictured) during the English Premier League football match between Stoke City and Southampton at the Bet365 Stadium in Stoke-on-Trent, central England on September 30, 2017. / AFP PHOTO / Geoff CADDICK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Stoke Cityben futballozó Saido Berahinónak a közeljövőben apasági perek sorával kell szembenéznie, miután három nő is azt állítja, hogy gyereket szült tőle a nyár folyamán.

A korábbi angol korosztályos válogatott Berahino, aki nyáron hivatalosan is szülőhazája, Burundi nemzeti csapatát választotta (lévén, az angol válogatott nem hívta) váratlan kihívással találta szembe magát: három nő is azt állítja, hogy tőle született gyereke a nyár folyamán.

Berahino újabb eredményes kísérletre készül: ezúttal a kapu előtt Forrás: AFP/Geoff Caddick

A portugál Record cikke szerint először a focista korábbi barátnője, Stephania Christoforou május 30-án adott életet egy fiúnak, míg július 15-én és 17-én egy-egy lány született egy meg nem nevezett ápolónőtől és egy Aniya Marie nevű nőtől.

Berahino szerint nem ő a gyerekek apja, csak csalók akarnak visszaélni a nevével. A Record nem hagyja ki a ziccert és megjegyzi: Berahinónak hirtelen több gyereke lett, mint ahány gólt (2) lőtt eddig a szezonban.