Ibrahimovic visszatérhet korábbi topcsapatához

Zlatan
Action photo during the match L.A. Galaxy against LAFC during a MLS Regular Season match on Saturday, 31, 2018 at the StubHub Center in Carson, Calif. Foto de accion durante el encuentro LA Galaxy vs LAFC correspondiente a la Temporada 2018 de la MLS En el Estadio StubHub Center. En la Foto: Zlatan Ibrahimovic 31/03/18/MEXSPORT/Victor Posadas
Vágólapra másolva!
Mino Raiola szerint nincs kizárva, hogy Zlatan Ibrahimovic visszatér a Serie A-ba, azon belül is az AC Milan csapatához.

A szuperügynök (akinek az egyik ügyfele Zlatan) elmondta, a felek között éppen nincs kommunikáció, de mindkét oldal készen áll felvenni egymással a kapcsolatot, így nem lehet kizárni, hogy Ibrahimovic ismét a Milan játékosa lesz. Ráadásul a Rossoneri jelenlegi mestere, Ivan Gennaro Gattuso és Ibra kiváló viszonyban vannak.

61 meccsen 42 gólt szerzett a Milanban Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A svéd klasszis (aki szerdán ünnepelte 37. születésnapját) jelenleg az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy csapatát erősíti, de szinte mindenhol kész tényként kezelik, hogy nem hosszabbítja meg szerződését az amerikai klubnál. Többször is elmondta, szívesen játszana újra Európában, a most felröppent híresztelésekre pedig csak ennyit reagált:

Azt eddig is tudtuk, hogy Ibrának nincs önbizalomhiánya, de nagy kérdés, ennyi idősen mennyire állná meg a helyét egy topligában. A Milanban 2010 és 2012 között 42 gólt szerzett.