Társoldalunk:

A Real Madridról álmodik, de Mourinhóval szeretne együtt dolgozni

2018.10.13. 12:49

Eden Hazard, a Chelsea támadója a belga HLN-nek adott interjúban elmondta, hogy szívesen dolgozna újra együtt José Mourinhóval, a Manchester United menedzserével.

„Az utolsó szezon nem volt kellemes Mourinhóval, a mérkőzéseken nem nyertünk, az edzéseken pedig nem voltunk boldogok. Mindkét félnek a legjobb volt, hogy különváltak az útjaik. Viszont ha megkérdeznek, hogy melyik az az edző, akivel szívesen dolgoznék újra, akkor őt mondanám. Ha nyersz, Mourinho a legjobb edző, akit el tudsz képzelni. Akkor a barátod, mindent megtehetsz: ha kérsz egy nap szabadságot, ő kettőt ad, viszont ha veszítesz, elkezdi kritizálni a játékosait" – mondta a vb-bronzérmes belga, aki szerint Mourinho korántsem olyan támadószellemű, mint Guardiola, de a Chelsea jó meccseket játszott és sok gólt szerzett az irányítása alatt. 

Eden Hazard remek kapcsolatot ápolt José MourinhóvalForrás: DPPI/Matt West

„A tizenkét éves profi pályafutásom alatt egy rossz évem volt, az utolsó hat hónap az ő irányítása alatt, de ez részben az én hibám is. A bajnoki cím után megkértük, hogy adjon egy kis extra szabadságot. Teljesen formán kívül kezdtem a bajnokságot. Összehasonlításképp: a mostani nyáron már négy héttel a világbajnokság után újra edzésbe álltam" – tette hozzá Eden Hazard, aki az idei szezonban tíz mérkőzésen nyolc gólt szerzett, és kiosztott három gólpasszt is.