Vágólapra másolva!
A pénteki görögök elleni meccsnapot követően szombaton még Athénban edzett a magyar labdarúgó-válogatott, majd az ebédet követően a görög fővárosból elutazott Tallinnba, a hétfői mérkőzés helyszínére. A hétfői Észtország-Magyarország Nemzetek Ligája-találkozót a török Halis Özkahya vezeti majd.

A válogatott szombat délelőtt két csoportban tréningezett Athénban: azok a játékosok,

akik kezdők voltak a görögök elleni mérkőzésen, regeneráló edzésen vettek részt,

a többiek viszont a csapat szállásához közeli pályán teljes értékű edzésmunkát végeztek – írja az mlsz.hu.

Mivel két meccs között az egyik legfontosabb feladat a játékosok regenerálása, így a csapat ezúttal nem Budapestre repült, hanem egyből az észt fővárosba, hogy minél kevesebbet kelljen utaznia a két összecsapás között. Ugyan az Észtország elleni találkozón Fiola Attila nem léphet pályára sárga lapos eltiltása miatt, ennek ellenére természetesen ő is a kerettel tartott.

Megérkezett Tallinnba a magyar fociválogatott Forrás: mlsz.hu

Mintegy négyórás repülőutat követően este 20 óra körül szállt le a csapat repülőgépe Tallinnban,

majd vacsora következett, illetve ezt követően máris a pihenésé lett a főszerep. Vasárnap a hivatalos edzés és sajtótájékoztató vár a válogatottra a hétfői mérkőzés helyszínén, a Le Coq Arénában.

Jelenleg minden játékos egészséges, így Marco Rossinak

ezúttal sem kell majd sérülés miatti kompromisszumokat kötnie a kezdőcsapat kijelölésekor.

A találkozót a török Halis Özkahya vezeti majd. Asszisztensei Ceyhun Sesigüzel, Hakan Yemisken, Ümit Öztürk és Koray Gençerler lesznek, míg a negyedik játékvezető feladatait Kerem Ersoy látja majd el.