Társoldalunk:

A Barcelonánál visszavárják Neymart

2018.10.19. 19:31

A Cadena SER rádió értesülései szerint Neymar megállapodott a Paris Saint-Germain vezetőivel és jövő nyáron 220 millió euróért távozhat.

A brazil szupersztárt állítólag nem motiválja a francia bajnokság, ezért mielőbb visszatérne Spanyolországba.

Neymar hazavágyik BarcelonábaForrás: AFP/Franck Fife

Neymar korábban elmondta, megbánta, hogy tavaly rekordot jelentő 222 millió euróért elhagyta Barcelonát és a PSG-hez igazolt. Ezt bizonyítja az is, hogy azóta többször visszament Barcelonába korábbi csapattársaihoz.

Gerard Romero, a Barca-ügyekben mindig jól felkészült újságíró szerint Josep María Bartomeu, a katalán klub elnöke körbekérdezte az öltözőt, hogy mit gondolnak Neymar visszatéréséről, és a válasz pozitív volt (megj.: még ha hitelt is adhatunk ezeknek a híreknek, ott megbukhat a dolog, hogy Neymar korábban nyilvánosan kritizálta Bartomeut és az ő elnökségét).

A 26 éves játékos azért távozott a Barcelonától, mert ki akart lépni Lionel Messi árnyékából. Messi viszont még mindig Barcelonában van. A spanyol lapok ezért nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy ha Neymar tényleg otthagyja Párizst, akkor nem korábbi sikereinek helyszínére, hanem Madridba tér vissza - oda, ahol Cristiano Ronaldo távozásával megüresedett a vezér szerep.