Társoldalunk:

Transznemű modellre hajtott rá az Arsenal korábbi sztárja

2018.10.19. 07:32

Carlos Vela, az Arsenal és a Real Sociedad egykori támadója kínos szexbotrányba keveredett. A jelenleg az Egyesült Államokban futballozó mexikói focista a The Sun beszámolója szerint kikezdett egy transznemű modellel, Alejandra Salinasszal.

A Los Angeles FC támadójának helyzetét nehezíti, hogy Salinas még üzeneteket is közzé tett, amelyekkel azt próbálja bizonyítani, hogy a mexikói válogatott fel akarta szedni. 

Alejandra Salinas, Carlos Vela transznemű vádlójaForrás: Alee_Salinas/Instagram

Az üzenetekben Vela találkozóra invitálta Alejandrát, és dicsérte, milyen csinosan néz ki a képeken. A modell visszautasította a közeledést, ugyanis tisztában volt azzal, hogy a labdarúgó nem egyedülálló. Velának nagyon szép felesége és egy kétéves, Romeo nevű kisfia van.

A mexikói támadó a közösségi oldalán kiadott közleményben tagadta, hogy megkörnyékezte volna a transznemű modellt, szerinte szimpla internetes csalásról van szó.

Szégyennek tartom, hogy emberek nem fontolják meg a dolgokat, és nem érdekli őket, hogyan károsítanak meg valakit a céljaik elérésének érdekében" – írta Carlos Vela a közleményében.

Vela felesége, a szépséges Saioa Canibano kiáll férje mellett, amit szerelmes Instagram-fotóival is bizonyított.

Carlos Vela kisfiával, Romeóval és feleségével, Saioa CanibanóvalForrás: Carlos Vela/Instagram